Over ons

Wij zijn twee ondernemers met schoolgaande kinderen. De voorbije maanden en jaren hebben we aan den lijve ondervonden hoe nijpend de personeelsproblematiek in scholen is. Omdat we geloven dat de oorzaak niet enkel ligt bij een tekort aan mankracht, maar ook bij een gebrek aan efficiëntie in de zoektocht, ontwikkelden we deze website. Ze linkt op een intuïtieve manier de juiste vacatures met de juiste leerkrachten en zorgt ervoor dat je nieuwe job, of de juiste leerkracht, niet meer dan een paar kliks van jou verwijderd is.

Elk jaar zoeken duizenden niet-vast benoemde leerkrachten een nieuwe job. Elk jaar nemen leerkrachten honderdduizenden tijdelijke opdrachten op, en zoeken scholen massaal naar enthousiaste medewerkers om voor hun klassen te staan. Zowel de scholen als de leerkrachten worstelen steeds opnieuw met de enorme rompslomp die de zoektocht met zich meebrengt.

Dat proces vereenvoudigen is onze missie. Vereenvoudigen voor de leerkrachten, die in enkele kliks kunnen achterhalen of de scholen waar zij heen willen, ook vacatures hebben die bij hen passen. Op die manier kunnen ze heel gericht solliciteren. Scholen van hun kant kunnen gerichter zoeken op leerkrachten met het juiste profiel en de juiste beschikbaarheden.

Leerkrachtzoeker is een webplatform. Om in onze missie te slagen, hebben we jouw hulp nodig. Aarzel dus niet om je te registreren en om aan je vrienden en collega’s te vragen om hetzelfde te doen. En weet dat feedback altijd welkom is. Een eenvoudig mailtje aan info@leerkrachtzoeker.be volstaat.

Vacatures

Ontdek hier al onze vacatures of laat jou CV achter als je aangemeld bent als leerkracht.

Ontdek meer